Wednesday, 26 May 2010

Oppussing av Stellerommet :)

Vi har hatt en flott Pinsehelg med besøk av broren min, og vi brukte tiden til å begynne å pusse opp stellerommet. Vi fikk ikke gjort alt vi hadde håpet på, men vi har kommet langt.

FØR:
Dette rommet går vi gjennom for å komme inn på badet. Det er et rom som vi rett og slett ikke har fått brukt så mye, annet enn til oppbevaring og tørking av klær. Nå som vi snart får et lite knøtt, var det på tide å få pusset opp rommet slik at vi kan ta det i bruk.

Mørk, ubehandlet panel på veggene. Hull til vindu, slitte takplater og gulvplater.

ETTER:
Mannen i huset har malt panelet i en nydelig lys turkis farge, og vi har tettet igjen "vindushullet" midlertidig med finerplater som har blitt malt i samme farge som veggene. Dører og lister er malt i hvitt, og etterhvert vil vi få satt opp takpanel som blir malt i samme hvite farge. Vi fikk heller ikke fikset gulvet denne helgen, men det står øverst på listen over "Things to Do!"
Benkeskapet (egentlig TV-benk) fant vi på finn.no til kroner null :) Der har vi plass til håndklær, bleier, kluter m.m.


Vi arvet et gammelt speil og badromsskap i ubehandlet tre, og jeg har hygget meg med å male disse i hvitt.

Hyllekommoden fant vi på loppemarked, og der har vi plassert de "fine" håndklærne og i skuffene har vi babyklær.

2 comments:

  1. Ååååå, så fint!! Rommet er ikke til å kjenne igjen!!! Utrolig fin farge å veggene, og så fint med alt interiør i hvitt :) Dette blir et rom dere vil trives på, det er helt sikkert :D:D

    ReplyDelete
  2. Kor flenk dokk e! Det bei kjempe fint!! :)

    ReplyDelete