Wednesday, 10 April 2013

Ovnsbakt torsk med squash, oliven, tomat og basilikum

Dagens middagsidé er ovnsbakt torsk med squash, oliven, tomat og basilikum
Oppskriften fant jeg på Trines MatBlogg, men jeg har endret litt på den.
 
Fisken
400 gram torskefilet
*
Tomatsausen
1 rødløk, i tynne båter
1 hvitløk, finhakket
1 grønn chili, finhakket
1 squash, i biter
1 boks hermetiske tomater
1 neve grønne oliven
salt, pepper, chili
frisk basilikum
*
 
Fres løk, hvitløk, chili og squash i litt olje på middels varme til løken blir blank og myk. Tilsett hermetiske tomater og smak til med krydder. Bland inn oliven og frisk basilikum.
Ha tomatsausen over i et ildfast fat. Del torsken opp i passende biter og krydre med salt og pepper. Legg fiskebitene oppi tomatsausen.
 
Stekes ved 200-225 grader i 10-15 minutter til fisken er ferdig og såvidt faller fra hverandre.
Serverer torsken sammen med ris eller hvitløksbaguetter, og pynt med friske basilikumsblader.
 
Håper det smaker! :)

No comments:

Post a Comment